tisdag 22 februari 2011

Tuff vecka


En vecka i rascer fart. Igår ansiktsbehandling under 2 timmar, helt otroligt skönt och välbehövligt för min grå, trötta och torra vinterhud. Sen junta hos vännen Å. Där åt vi en jättegod kyckling lasange. Stark och het men en fräsch sallad. Efterrätten bestod av en glasstårta, samma som vi år på nyårsafton. Supersmarrig!

Idag har jag så varit på utbildning halva dagen. Vi har gått igenom ett filmredigeringsprogram där vi fick testa på att redigera film. Roligt och intressant men jag för min del hoppas väldigt mycket på mina elever att de ska redigera sina egna filmer med hjälp, stöd och support av mig såklart. Men efersom många i min klass har gjort film tidigare så är det många elever som kan det här med redigering.

I morgon har vi Apt, inte kul till kl 18.30. Svärmor fyller år så sedan blir det kalas. Efter det hem för att städa lite inför besiktningen på torsdag. Ska verkligen blir så skönt när det är klart allt som har med huset att göra. Börjar att bli ganska så less att göra en massa påtvingade handlingar som man helst av allt skulle slippa. Jag är inget fan av att skura duschen i tid o otid.

Fredag en helt vanlig dag som får bli en vilodag....när jag har jobbat klart vill säga.

Kylan håller i sig och det här gör att jag inte uppskattar det vackra som finns omkring mig. Jag vill egentligen bara kura i soffan men en kopp hett te och en filt. Det är tyvärr det jag mest gör och detta gör att jag känner mig apatisk och blir ännu tröttare då jag inte är ute och rör på mig. De viar 0 gradigt till helgen, det ser jag fram emot.

Inga kommentarer: