fredag 4 februari 2011

Fredag 4 februari


Idag är det två år sedan min älskade mormor gick bort. Det känns så tråkigt att hon inte finns med oss längre. I morgon skulle hon ha fyllt 88 år om hon levat.

Vi har haft vår fjärde husvisning idag och det är ett par från Umeå om ska flytta tillbaka till Piteå som har varit och kollat. Enligt mäklaren så är de intresserade. Hoppas att det blir något av det här. Just nu finns det två intressenter och budgivningen ligger på 1680000:-. Tiden lär utvisa om det blir mer.

Mannen lagar mat och det lär inte höra till vanligheterna i framtiden. På måndag så börjar han på Swedbank och då jobbar han till mellan 17.00-18.00 på fredagarna framöver. Nu blir det gamla takter då jag står för de flesta måltider.
Idag har 10 av mina elever varit hemma på grund av sjukdomar. De flesta har feber! Håller alla tummar för att de har piggnat till tills på tisdag då vi är i länsfinal och vi kommer att åka till Luleå för att tävla mot en Haparandaskola som verkar väldigt snabba i sina svar. Håller tummarna för att det ska gå vägen för oss. Idag blev det tårta för de elver som var i skolan!

Inga kommentarer: