måndag 2 augusti 2010

Måndag igen!


Usch vad veckorna går snabbt! Jag har lite jobbångest trots att det är 2 veckor kvar tills jag börjar att jobba. Eleverna kommer dock om 3 veckor så vi har tid på oss att förbereda skolstarten.

Sonen har fortfarande inget boende klart i Umeå och det ligger och gnager i mig som vill ha koll på läget, just nu har vi alltså inte det. I morgon skulle det släppas 5 lägenheter på det området där han helst vill bo. Hoppas att vi hinner vara med då för det är först till kvarn som gäller....

Har varit till stan och shoppat lite kläder samt apotekssaker till V, Ikea blir det också när vi vet vilken typ av lägenhet han får.

PDOL har gått av stapeln och vi har varit på plats fredag och lördag. Fredag tillbringade vi mestadels på Ekbergs där de hade jazzklubb. Väldigt gemytligt och mysigt. Dessutom såg jag Salem Al Fakir och han levererar ju alltid. Kusinens band såg vi också, röj men som sagt var man är lite för gammal för att höra deathmetal i ett garage.

Lördag var Luleågruppen Movits på scen och vilken glädje och viket tryckt det var, helgens bästa konsert helt enkelt! Sen kollade vi in Kent med det är inte riktigt min typ av musik. Mycket ungdomsfylla under lördagen och min tanke blir då...var är föräldrarna till dessa barn? Inte på festivalen i alla fall, synd om barnen.

Inga kommentarer: