söndag 16 maj 2010

Tallinn







Har haft en fantastisk helg med mina väninnor. Vi blev dock försenade drygt 5 timmar från Arlanda men när vi väl fick veta att det inte var ett askmoln utan ett tekniskt fel så var det klackarna i taket igen. Väl framme så hade vi missat alla behandlingar för den dagen, vi fick boka om och det gjorde att vi blev något "skack" med våra spa-tider. Allt löstes till det bästa och vi blev alla nöjda.



Helgen har gått i spa tecknet och vi har blivit behandlade både här och där, shopping, seevärdheter och att bara ta det lugnt har stått på schemat. Vi har ätit gott och även druckigt en det goda drinkar (mojjiito kommer jag alltid att förknippa med den här resan). Har shoppat en linneduk, 2 schalar och 3 par skor. Nu sitter jag i ett fotbad för mina fötter är TRÖTTA!
L har gått fel när vi skulle in i relaxen, hon hamnade på herrarnas och det hon såg var en 75-årig man. Synd att det inte var en snygging var hennes kommentar till det hela. Vi skrattade en hel del åt hela fadäsen. A åkte hiss till fel våning och när hon hade provat nyckelkortet för tredje gången till rum 6001 (hon bodde tillsammans med U på rum 7001) så öppnades dörren av en helt okänd man. Igår när vi åt på en Italienskrestaurand träffade vi på ett helg gäng med Skellefteåbor som dessutom bodde på samma hotell som oss. Haar också sett några Piteåbor. En rolig måbra helg precis som jag önskade!

Inga kommentarer: