tisdag 27 april 2010

Mustaschkampen




Idag har det varit ett jippo i Piteå. Det är Gert Fylking och Robban Achberg som har besökt Piteå. De två tillsammans med Musse o Andreas ska lifta genom Sverige och samla in pengar till kampen mot prostatacancer. Ett behjärtansvärt initiativ. Förra året så gick de ju sträckan Ystad- Haparanda, i år startar de i Happis. Hoppas de får in mycket pengar för det behövs verkligen. Piteå kommun har dock ställt upp med 1:-/anställd i kommunen vilket resulterade i drygt 3000:-, känns som ett hån...kunde dock ställa upp med mer pengar men det finns väl ett själ till det beslutet.


Har sprungit/gått även idag och min tid tar sig, 1 minut bättre den här gången....Men inte springer jag så värst mycket men det måste få ta tid, det har jag insett.

1 kommentar:

Zu-Yon Han sa...

Hej!

Vi på Cancerfonden vill tacka för att du uppmärksammat Mustaschkampen i din blogg. Det är oerhört viktigt att fler börjar tala om prostatacancer, som är Sveriges vanligaste cancerform. Genom att uppmärksamma detta bidrar fler människor till kampen mot prostatacancer. En man i timmen drabbas!

Som du säkert redan känner till avslutades årets Mustaschkamp i fredags. 2010 års Mustaschmästare är Kennet Andersson med fantastiska 252 786 kr i sin insamling, och i söndags sändes sista programmet av Ystad-Haparanda.

Tävlingen är alltså avslutad, men det går att ge bidrag två veckor in i juni.

Vi skulle gärna vilja ha kontaktuppgifter (mejladress) till dig. Hör av dig till zu-yon.han@cancerfonden.se.

Återigen tack och glöm inte att Mustaschkampen är igång igen maj 2011!

Vänligen,
Zu-Yon Han