fredag 9 oktober 2009

Fredag

Har haft en verkligt lugn vecka beroende på att åk 9 är på Prao. Det betyder att i onsdags hade jag 3 lektioner, i torsdags 1 lektion och idag 1 lektion som dessutom utgick pågrund av att det är dansbiennal i Piteå så åk 6 var på dansuppvisning.
Ikväll har det varit taklagsfest, vi var 33 st som hade anmält oss till kvällens festligheter. Estetarna på skolan stod för arrangemanget. Jättebra fixat, tack Veronica + rektorer som stod för maten. Vi kom och fick en välkomstdrink, sen blev vi indelade i grupper om 4. Vår grupp började i textilslöjden, vi fick där göra en servettring av papperssnören dekorerade med pärlor. Dessa utgjorde sedan bordsplaceringen, sen gick vi vidare till musiken och fick där spela gitarr. Vi började med Oa hela natten och spelade ytterligare 2 låtar. Sen gick vi till hemkunskapen där vi skulle duka samt göra en tårta men 4 bottnar och givna ingredienser. Jag gjorde här en stor del av tårtan. Sen bar det vidare till bilden. Här fick vi ett A5 art och en fick kol, en oljepasteller, 2 st vattenfärger. Vi började med ett stilleben av en tillbringare med lönn samt en amerikansk hagtorn. Sen fick vi rotera till nästa bild och fortsätta med att måla på nästa bild. Jag fortsatte med kol. Sista anhalten var i träslöden där vi skulle fixa benet på en en stol som hade ett ben kortare. Vi fixade det på 3,15 sek och vi kom på 2:a plats.
Kul upplägg! Sen var det dags för mat. Jättegod buffé från Böle fisk.
Kom hem glad och pigg trots att jag hade varit borta till ca 22.30. Jätterolig kväll, i morgon blir det kräftskiva här och jag hoppas att den blir rolig och glad men det blir den nog med tanke på de inbjudna gästerna. Det är svårt att misslyckas i vissa sällskap.

Inga kommentarer: