onsdag 31 december 2008

Sista dagen på 2008


Jag är ju inget fan av nyårsaftnar, då ska allting vara så roligt, bra, positivt och man ska summera året... Vi som bor i Sverige har väl inga dåliga år egentligen, men vi klagar och tycker att 2008 inte har varit speciellt bra!

Jag tycker att 2008 har varit ett negativt år med många dåliga nyheter, tre mord som har berört mig djupt. Engla, Arboga och Caroline Stenvall. Tråkigt att sånt ska behöva hända överhuvudtaget. Sen har ju börsen gått dåligt, varslen har haglat över en massa människor.

Visst finns det bra saker också, jag har varit till London, det var en höjdare. Sen har det varit en roligt tillställning i Skellefteå med mina vänninor, jättetrevligt. Min mamma har fyllt 60 år. Mormor har ju tyvärr flyttat till Hortlaxgården, men det blev en bra lösning för henne och för morfar. Vi hade en trevlig fest innan vi for på Beachpartyt på Havsbadet. Jobbmässigt är det så där, inget katastrofalt men inget höjdar år heller. Det bästa med allt är att jag och mina nära och kära har fått vara friska och krya.

Vad hoppas jag då på inför 2009....kanske ett fast jobb, hälsa och att jag skulle önska att några kilon försvann från min kropp.

Ha ett Gott Nytt År så syns vi 2009!

Inga kommentarer: