söndag 26 oktober 2008

Hårfärg

Har målat färdigt idag och det blev såååå fint. Kul med ny färg och frächt känns det. Gjejerna åkte tillbaka till dess gamla ställen men det känns nästan som nya saker eftersom det är ny fin fär på bakgrunden.
Jag har färgat håret idag. Är en person som alltid köper hårschampo och balsam hos frisören. Likaså hårfärg men sist köpte jag på ett varuhus (vet inte varför) men det bara blev så. Jag får en konstig brännande känsla i hårbotten när jag använder det. Jag undrar verkligen hur hälsosamt det egentligen är. Det här känslan har jag aldrig när jag köper produkten hos frisören. Undrar just vilken skit det är i det här, säkert jättfarligt och cancerframkallande. Utväxten av de gråhårstråna är inte roliga men vad är det värt att inte visa sina grå????
Kul för Emme som fick guldbollen på fotbollsgalan igår. Grattis till dina fina prestationer och hoppas fotbollen tar dig så långt som du önskar.
Sonen har åkt till Fårön på LAN, det ska pågå tills imorgon eftermiddag. De är 4 klasskompisar som spelar tillsammans. Det blev en bra start på det här höstlovet för honom. På onsdag åker vi i väg till London. Hoppas på bra väder för det verkar ha varit riktigt oväder idag de fick ställa in en idrottstävling tom.

Inga kommentarer: