söndag 30 januari 2011

Sköna söndag


Igår blev det grillat! Oh så gott det är, helst de här första gångerna innan man hunnit att bli less. Jag har en förkylning i kroppen som inte riktigt vill bryta ut men som inte heller går tillbaka, det är alltså stiltje!

Det blir en promenad idag i lugnt mak för att inte anstränga kroppen för mycket. En lång sovmorgon blev det i morse och det var så skönt. Söndagar är en av mina favoritdagar, dock gillar jag lördagar än mer.

I morgon blir det ju husvisning igen så det blir ett varv med dammsugaren och skurtrasan igen. Ska bli riktigt skönt när det här är över!

Igår var vi och mätte vissa väggar i lägenheten och planlösningen är så bra för att vara en lägga! Dock är den lite sliten så jag hoppas på en renovering. Det finns en blå rand av kakelplattor i båda badrummen! Undrar hur man tänker när man väljer blått?? Tala om att vara styrd av den färgen när man väljer badlakan och annat där inne!

2 kommentarer:

Monika sa...

Hej !!!
Visst är det roligt med nytt,,inreda som man själv vill...Jag vill bara ge dej ett tips som jag fick av en som hjälpte oss att inreda,,,välja färger osv...Ta ingen färg på väggen,kör i vitt,,då kan du byta ut färger,prynader el vad du har i andra färger om du blir less,,,Har du en färg på väggen då är du fast....
/ Monika

Hoppas ni får erat hus sålt....
Hälsa M

Vissla sa...

Jag håller med, idag har vi ljusa färger i hela huset för att kunna byta ut gardiner, kuddar och annat efter årstid och vad man känner för. Hoppas på nya tapeter i lägenheten, om inte så får vi väl kosta på det själva!