söndag 20 december 2009


Nu är det äntligen fjärde advent och nu skulle jag gärna stoppa upp tiden lite så att alla människor skulle hinna njuta av den sköna och lugna adventstiden. Nu är det så många som stressar runt och jagar efter den perfekta julklappen och den perfekta julaftonen. Tänk vad skönt om folk kunde ta det lugnt och planera sina göromål för att kunna njuta också.
Sonen har kommit hem från Stockholm och han är supernöjd med sin vistelse. Han har blivit firad i efterskott eftersom han har fyllt 18 för några månader sedan. Sen har de hunnit med stan och det var ingen lek 5 dagar innan julafton. NK var ett alldeles fullproppat varuhus. Eddie Izzard var visst superrolig de satt och vred sig på sina platser. Flyget lyfte mot Luleå på utsatt tid, sammanfattning...en perfekt resa!
Har varit en sväng på stan idag och det var inte massor med folk utan helt perfekt! Söndagar är de bästa dagarna för julklappsinköp i Piteå. Mannen har gravat lax hos svärmor och jag ska precis koka lagen till inlagssill. Nu har julstöket börjat, härligt!

Inga kommentarer: