måndag 13 augusti 2007


Har läst en del bloggar där ägarna har jobbångest. Det brukar nog de flesta ha när sommaren nalkas sitt slut och det är en låååång vinter framför en. Jag däremot har ångest för att jag inte har fått något jobb ännu. Det känns tråkigt som sjutton. Har idag varit på Af och det är ju tur att man har gott om tid att sitta och vänta, ha ha ha. Ingen stress där inte, hela väntrummet är fyllt med folk som sitter och väntar och det springer arbetsförmedlare fram och tillbaka. Men vad gör de egentligen? Inte vet jag, men jag får känslan att de kollar in vilka som sitter där. Det är alltid lika förnedrande att ens behöva gå till detta ställe där jag känner mig krympt till en liten lort. Att man dessutom känner sig som att man bara vill fuska till sig pengar som man inte är berättigad till känns också förnedrande.
Hoppas jag får ett jobb snart!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ett jobb är viktigare än man tror och jag borde skämmas som haft jobbångest. Riktig ångest har man såklart när man är utan...
Jag hoppas det löser sig snart för det är du värd. Hos mig skulle du gärna få jobba för jag tar emot en etta och lär ska få jobba så svetten lackar!
Kram!