söndag 22 september 2019

Vi vintrar

Igår var det stora "hälla ur krukor dagen". Nu ryker allt inför vintern. Jag hann dessutom ta lite småtallar till krukorna och sätta i belysning. Det blir så mysigt när det lyser på kvällen.
Ett bastubad blev det under eftermiddagen och det är skönt när man är kall och trött i kroppen. Det har varit en fin dag med sol och ca 4 grader varmt. Lunchen intogs på Sunes då vi även var till kyrkogården i stan där Bosses grav fick höstplantering. Även Dollar fick ett besök då vi behövde vissa saker.
Kvällen spenderades hos Nyströms, bra avstånd. De fick en burk torkad sandsopp. Vi åt så otroligt god mat. Pilgrimsmusslor på Finncrisp med skumpa. Sen en marulk med risotto med krabba, örtdressing och friterad purjolök, till detta drack vi en sancerre på savignon blanc. Desserten var helt i mannen smak, ja den var supergod även för mig. Lakritsmaräng, lakritsglass och lakritssås med lemoncurd. En bra kväll helt enkelt. Vi gick hemåt igen kring 23.00.
Har sovit så gott inatt och vaknade vid 8.30 och även idag strålar solen! Nu blir det ut och jobba igen. Sen besök hos morfar.


Inga kommentarer: