söndag 13 maj 2018

Solen finna faktiskt!

Vi har under ett tag nu haft riktigt fint väder med sommartemperatur. Här ute är det ju alltid lite kallare eftersom isen och snön kyler rejält men det gäller att söka lä.

Idag har mina plantor flyttat ut i växthuset och det betyder att det blir mycket bättre om plats i garaget. Tyvärr är det för varmt i vårt garage för att plantorna ska må bra men i övrigt är det jättebra.

Vi har varit på bilutställning idag och det var otroligt fina ekipage som visades. Det vari bilar, mopeder, mc, skotrar, båtar, traktor samt husvagn. Jag röstade och sen så får vi se vem som blev Best In Show.

Igår var mannen på klassträff eftersom det var 40 år sedan de gick ut nian. Tänk vad tiden går, de hade trevligt i alla fall och jag hämtade honom kl 00.00 på Statt.

ESC gick av stapeln i går och Sverige låg bra till ändå tills det kom telefonröster då ramlade vi ner till en sjundeplats. Det var en förskräcklig dåligt låt som Israel framförde och vann med.

I fredags så kom sonen hit efter jobbet och vi grillade, spelade spel och så sov han över. Det har inte hänt på 10 år! Mysigt att få samlas och äta frulle på morgonen hela familjen tillsammans.

Inga kommentarer: