fredag 13 november 2009

Fredag igen! Oh vad veckorna går snabbt. Har just ätit en fantastik middag bestående av potatisgratäng, biff, gräddsås med roquefordost, sallad och en flaska rött. Nu känner jag mig mätt och nöjd.


Idag har vi varit på uppvaktning hos mitt syskonbarn som fyller 5 år. Tänk vad stor han har blivit, jag som nyss tyckte att han föddes.


I veckan har det blivit många besök på bion, igår såg jag den 4:e och sista filmen som jag vill se den här veckan. Sonen o jag var och kollade på Disneys En julsaga. Den är ju som bekant skriven av Charles Dickens och historien känner de flesta till. En mörk historia med ett fint slut. Det var en fint animerad film med snygga effekter, dock ingen barnfilm då det är en väldigt otäck gubbe med Scrooge.


Imorgon blir det fest, vi ska på en rockkonsert som heter: A tribute to Queen. Det är ett Piteågäng som kallar sig för Dust radio som under några år har övat in låtar från olika grupper. Första året var det Pink Floyd som tolkade och i fjol var det David Bowie och nu har turen kommi till världsgruppen Queen. Biljetterna tog slut i ett nafs och nu ser vi fram emot kvällen.

Inga kommentarer: